Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oduvijek je tako bilo i bice zajednickog druzenja i suzivota u nasoj lijepoj domovini BiH, a neofasistima bilo koje boje treba zaobilaziti i usput kaznjavati za propale projekte i izgubljeno vrijeme, kradju i korupciju, destrukciju i podjele i sva druga zla koja su proizasla iz njihovih suludih vizija o BiH. smrt fasizmu -sloboda narodu!
5 od 7 dis-lajkova sve govori da fasizam nije iskorjenjen!
Kakvi osnnovci pola od ovih mackica bih ja vec sad mazio
Znamo da ti je krvna linija srodna pedofiliji, nemoraš dokazivat Osmane.
Kakva pedofilija pa nase nane su se sa 15 godina udavale i radjale a i ove curice imaju toliko
Ovi sa rogovima i kapama su garant hrvati, sto bi rekao onaj Ante, vidi im se po boji kože 🤣
@taricco pa da bijeli su dok su bosnje tamnije
Da to su oni što su obučeni u skladu sa zimskim periodom ovdije kod nas u Herceg-Bosni, Ona tamo sa plavim listom kupusa oko vugle je Osmanka ili tradicionalna Osmanska Srama (komad meckavog mesa umotan u kupus). Tako da da kako bi Ante to rekao, Muslimanka koja je upala krzo rupu u drvetu u HB i umislila da je Bošnjakinja a ono Zec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)