Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi muskarci volimo ovakve stvar, to je cisto ko suza, ali da smo pali tako nisko da su ovakve vijsti na udarnim portalima, stvarno ne mogu da vjerujem.
Ocekujem i njenu skoru kandidaturu za Predsjednicu RH!
Naajstariji zanat... U svim oblicima
Jest se isprsila, kao da jedina sise ima 🤔😂
Bravo Krsistina
Autori videa su se bas potrudili sve da pokažu. Mandarine nisu bile u centru pažnje,da napomenem. A ona se namjerno isteže preko štanda. Jaaoo majko , daj mi iglu da se izbodem.
dupe ženu krasi,a tortu orasi.. a kod ove je silikoni mandarine krase,a muško zna se .. wtf.
bogte mazo ko pojede tolike mandarine
Molim 3 kilograma mandarina i ta tvoja dva nara...
Od prodaje mandarina kupila sebi silikone
Nista novo,zato su najljepse kasirke a rugafeti rade po magacinima trznih centara kao i sto su hostese na sajmovima sex bombe😊
Ova sigurno ne prodaje samo mandarine.
P O R N H U B S T A R !!!!
kakve crne mandarine ova pere pare zarađene od prostitucije
Pošto lubenice?
Razdvojio bi ti guzove ko mojsije more
Jebizovna. 🍆💦👄