Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene zene jeste li y....?
Jbt jedino se u BiH slave ovakve stvari. Slavimo i kada radimo i ne radimo, tacnije mi sve slavimo... 8 Mart je naveca glupost, nakon njega hajde Jovo na novo. Zena, pogotovo majke se trebaju postivati svaki dan, a ovo slavlje na jedan datum je samo ogranicavanje i do duse biznis za cvijecare!
sretan praznik svim ženama ❤🌷🌻
Najboljoj svalerki.
Žali Bože ove silne plastike i najlona što će sutra završiti SVUDA :/
Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite ni vlastitu!
Dzaba nam sve kada smo Kasaba najveca u drzavi,dosao Tonii Cetinski da odrzi koncert na dan zena u Areni odlucio covjek u Zenicu da dodje a sutradan u Sarajevo nije prodano 1500 karti,dobro kod nas iko pjeva....
@No1SamoJakoNo1 Sad što je Toni došao, trebamo svi ići na koncert? Ide kome se ide, a svakako su trebali reklamirati koncert po okolnim manjim gradovima. Nisam vidio reklama oko FIS-a, niti prema Kaknju..