Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASLOV: ŽENE DNEVNO VIŠE POPIJU MLIJEKA NEGO VODE: Jedno istraživanje u Srbiji je pokazalo da žene popiju više mlijeka nego vode dnevno. Experti iz Vojvodine su na osnovu razgovora u okolini Bačke Palanke dobili izjave da žene više popiju dnevno mlijeka nego vode. Naučnici vjeruju da su došli do zaključka da to ženama predstavlja izazov i da se osjećaju zdravije, što je potvrdila naučnica sa Univerziteta u Novom Sadu dr.Milka Kravić-Odojčić. Istraživanje je urađeno na uzorku od preko 100 žena gdje su experti i naučnici dobili potvrdu u 3/5 ženskih osoba u dobi od 18 do 82 godine! Eto sličnog istraživanja, pa uživajte!
JEDNO ISTRAZIVANJE NAUCNICI VJERUJU EKSPERTI IZ TEXASA NAVODI NA ZAKLJUCAK UZORAK PREKO 300 ZENA (znaci manje od 400) OD 18 DO 81 GODINE (na nekih preko 300 uzoraka) Ma sjajno! Pompezan tekst pun epiteta, senzacije...cuj manje od 400 uzoraka ih navelo da zakljuce na osnovu jednog ispitivanja uz pomoc eksperata i naucnih vjerovanja...POVRSNO i AMERICKI TIPICNO - napisi+izmisli+nakarikaj kojekakvih gluposti!
navedi mi 10 zena naucnica koje ti poznajes ku.rv.vetine pomirite se sa istinom, to ko je seljak neotesani necu ni da komentarisem a to za fakultet da neke dominiraju ne provaljuj se molim te... zavrsio sam fax, i dobro znam od koga sam učio, al UČIO
A ti si glup koliko si tezak, seljacino neotesana.
@kadilak a kako objasnjavas cinjenicu da na fakultetima, u struci zene apsolutno dominiraju kad je u pitanju znanje, vjestina i efikasnost? zato nemoj te suplje.. muskarci ne mogu da podnesu ako je zensko bolje po bio cemu od njih..zato nemoj suplje...
ma kakva prijetnja muskom autoritetu, svijet da postoji jos milion godina one nece dostici nivo muskarca... nista korisno za ovaj svijet nisu ucinile, nema naucnog otkrica koje je olaksalo zivot a da je zena njegov izumitelj zato tisina!!!!
Jos jedna moguca interpretacija, zene sa polsovnim karijerama ce prije prijavit nasilje nad njim, dok ce zene bez karijere presutit...jer su losijoj poziciji.
Tako ti je to kad su poneki muskarci egoisti. Kad prevlada ego, pokazu pravo lice. Cast izuzecima:)
...šta je sa nama koji imamo dečke...?
E svasta procitah na ovom Klixu... :))
samo kad čujem \"eksperti iz teksasa\" sve mi je jasno.
muž radi žena radi........ A DJECU ODGAJAJU NEKI DRUGI LJUDI, USTANOVE, TELEVIZIJA, ULICA......
...jebbo tak\'o \"muško\"...