Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, ko ce platiti 25-50 maraka za kartu? Kod nas je 10 kerma plafon, necu da ulazim u to sto za Grandovce u Hadzifejzovicevom klubu treba izdvojiti 10-15 kerma a za te iste izvodjace u Bachusu je 0-10 kerma, mada je pretezno 5
Cudno ne izjavljuje dosli smo da se turcima osvetimo na njihovom terenu, izjava sa eurosonga 🙄🔨
Zato što pjeva na rvatskoj strani
Dobro dosu u jedini multietnicki grad u BiH!
NESTALO PARA PA HAJMO KOD KONJA U BOSNU ....
Svi volite i ljubite dok u hajvana pare uzmete a onda opet po starom do naredne prilike
nije skupo
Isto kao i Georgiev sto voli sarajevo i cevape pa poslije nacionalno pljuje .
Znači on počne pjevat a vi nastavite
Top pjevac i kompozitor, par puta sam imao srecu da ga cujem uzivo, gdje me je impresionirao i klasa je vise i od Dine Merlina. Duvo vremena prvo ime na EX YU estradnom nebu. Puno zdravlja i srece njemu i njegovoj porodici.
voliš ti pare isto ko dino plagijator. za marku bi vogno pojeli.
Dobar pjevac al skupa karta
je li rekao ljetni ili letnji koncert? :)