Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je možda genijalan trik za vas, kliksove autore ovog članka. Za sav normalan svijet to niti je genijalno, niti je trik. Okanite se više klikbejtova jer sve više ličite na ostala sranja od portala.
Uzmes sjekiru i odsjeces vrhove
Jest da na ovaj način može popucati koža na novim cipelama, ali koga briga.
"žuljaju me cipele a ja moram ići na ples"
Ili dati nekom s većim nogama da ih razgazi.
Čuj "stručnjak za obuću" Aaron Marino :D Čovjek ima svoj kanal na YT i bavi se savjetima za muškarce, tipa odjeća, parfemi, žene, njega kože i slično.
A imate li kakav trik kada nas zuljaju praznine u dzepovima? To bi bas bio genijalan trik!
@eVOiMene Radi... Ako ti je mrsko, onda ne stavljaj ruke u džepove.
@eVOiMene Natrpaš novca i onda bude mekše i ne žulja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek zuljaju...ne bih dao onog rahatluka kad ih skinem... 😁
Baš e, nema ništa bolje.
ahhahaha, bas tako 😁😁
ovo je članak za one dubljeg džepa jer više od 50 % stanovništva kupuje obuću po pijacama i kojekakvim jeftinim centrima ali hvala svakako...