Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gadure su to debele
kastrofaaaaaa
Zene sve vise postaju u svijetu krmace a ljudi krmci po pitanju tog debljanja.
frajeru, ne znam jesam li patuljica sa 162 cm visine (usput budi rečeno viša od pola današnjih top-zivjezda, ali ono narod kaže:malo, pa slatko). nego, u pravu su ovi što vele da se po stopalima vidi nečija urednost, a bogme i porijeklo. mogu vam reći da ima frajera što se lože na mala i uredna ženska stokal, to je vidljivo pogotovu ljeti. obuješ male sandalice ili pauče i baš se vide nogate. iz ličnog iskustva: veli mi jedan mladić da je cool biti da curom što joj je stopalo manje od njegovog dlana.
Imam ja foot fetish, kada visim lijepa zenska stopala, mmm, odmah erekcija i prljave misli!
Ma ti si patuljce, bar po broju obuce koju nosis!
bogme me je briga za ove big-foot ženske. ja sam na 36 veličini cipele i sve mi je teže naći dobre i moderne cipele jer ih sada prave za ove nogate. nama vele da idemo na dječije.kamo ode ona narodna: noga ličke, a cipela bečka? prevladali ličani/ličanke.
Da li neko od vas ima foot fetish?