Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je onaj BulevarPrkosa!
Još uvijek pokušavam odlučiti ko je bolesniji u ovoj priči - osoba koja je organizator ovog ogavnog takmičenja ili onaj ko prijavi svog ljubimca na ovo? Meni je ovo za nekog ozbiljnog posmatranja.
bas je simpaticna
A Dodik proglasen za najruznijeg međeda, molim klix da objave kada budu imali vremena
Koliko je ovo boleano! Genetski deformišeš stvorenje selektivnim parenjem, a onda od tih genetskih nakaza još biraš "najružnijeg"... Ne znam ljudi, ali mene bi bilo strah Boga da radim ovo...
pljunuti mile ronhil !
LAko joj je kad joj Sebija nije bila u konkurenciji za izbor ! Ona voli uvijek da je na svim izborima JEDINI KANDIDAT !
mores ti molimte da ne uzimas gospodju Sebiju u svoja prljava usta?SDA ce opet povijediti dzaba vam je komunjjare
kazu da je mileta nosila u guznom crijevu 9 mjeseci...
po faci se vidi da su isti i da nema sumnje u to
samo treba glasat za SDA.Oni ce jedini ocuvat stablonst bosne islama i bosnjaka, https://youtu.be/Gx9kcfC4cQw Pogledajte skup SDA u zenici.licno sam tamo bijo i uvijerijo se dasu oni prava stranka.Moj glas ide gospodinu DŽaferovicu abd.Neznam sto se ove komunjare bune protiv SDA.
ljepsa od dusanke majkic