Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momak i ne vracaj se u ovu vukojebinu , samo turisiticki jedno 7 dana godisnje ti je dovljno ovjde vlada kriminal i 5 familija , a ovce ih 30 godina biraju i bleje kada ih ovi sisaju
I onda dodje ovaj gospodin u Bosni i idiot koji se ne odvaja od pive i zivi od sadake kaze; došao "dijasporac" da se najede cevapa i osisa jer je jeftinije. E pa ove godine bi mogli bit zeljni dijaspore .
@Zam Covjek koji je rodjen u Bosni, 20g koristio zdravstveni sistem BiH, 12/16g koristio obrazovni sistem u BiH i koji mjesecno treba da uplati 400 KM doprinosa drzavi i potrosi 700 KM plate je pobjegao iz Bosne, dodje jednom godišnje i potrosi 1000 KM i vi ga dozivljavate kao nekog korisnog ovoj drzavi.
"I ja sam iz Srebrenice" sa adresom u Sarajevu radi pravi unosni biznis, posije maline - rodi mu aspirator, ovaj registrator! Ove godine berba od 10,5 mil! A ti se Muzafere kupaj i pravi kućice po Luxemburgu!
Kućice su lijepe. Ali da proglaimo najbolje trebaju postojati najmanje 3 skupine kućica: lijepe, ljepše i najljepše.
To se zove maketa i arhitekti ih rade vec decenijama. Klix opet otkrio Ameriku...
Oshaluj_der i meni je'nu i nabaci 'finu'. Nek' ima verandu i banak, malo hoshafnice i magaza. U kuhinji fijaker, verige, sach i sadzak, kredenac i minder jal' secija. Ostava s rafovima za sir i kajmak. 'Muss haben'! I naravno - djeriz. OVjesi u sobi fenjer uz slamaricu, baula 'daneben'. Jok plafon, nego poshisheti. Na_dvije vode digni 'rogove' i privrni shtender. Nemoj zaboravit' merdevine, nek' mogu na tavan. Sve pokrij crijepom, 'Kikinda'. Jah, jah...
@BH_Faraon ovo nemere prevest ni gougle transelate/
Moze ih prodavati kao kuce za lutke, za barbike. Kuce za barbike su vec decenijama u prodaji, a ove njegove su puno bolje.
👍
svaka cast odlicno izggeda
A uuuuuuuuu.... a za čega mu služe.
koja korist od ovog? ako pozitivno djeluje na njegove živce, onda OK...
@Mandragora u tome je nas problem. More l' se para gdje uzet ahbabu? Samo živina, moze i cement armatura. Estetika 0 bodova, samo j3bi.
nisam te skontala...
Ja konto prave kućice
Cuj sa trenutnom adresom u Lux.... Ostade on do penzije ovdje :)
Da je drvena dzamija bila bi udarna vest.
Divno je vidjeti da se neko pronađe u hobiju. Svaka čast za trud i preciznost! Mnogi veliki arhitektonski biroi traže makete za svoje projekte i plaćaju fino, naročito u svim zapadnim zemljama, pa vjerujem i u Luksemburgu. Pošalji im svoje radove, možda te angažuju. Sretno!
Lijepo