Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema sta nisam zarijevo u venu, al ovo prvi put cujem svasta
"Mislila sam da je voćni sok zdrav i da ne može oštetiti moj organizam", rekla je Zeng koja je razvila interes za alternativnu medicinu. Ovakvi su i protiv vakcina, lijekova i slicno...
IQ 0.25
Šabana ubiise cigani pep
Jeeeeeeee bien jour deee prive pt uciteljice cur de soxa
Hot lici vitara Nicola vitamina od dedeinog p
Jesi se na binu popela duda loos Davis huj kopile
Jeeeèee bien jour deee prive achete loos
Musicu za ospicu zeljela bananu da mi je
Samo bih je pitala : Zasto tope??
hahahaha malo slatkog secera za vene :)
ovo će doći i kod nas, pa i vrijeme je za prirodnu selekciju iskren da budem
hebem ti učiteljicu kosooka
Prirodna selekcija je i u ovom slučaju prekinuta. Idiote održavaju na životu i omogućavaju im da se razmnožavaju i prenose svoje gene na buduće generacije. Tako ljudi postaju sve gluplji i gluplji i sve nesposobniji za život. Trebali su učiniti uslugu čovječanstvu i pustiti da priroda odradi svoje. I naravno, podržavam sve one koji su protiv vakcinacije. I podržavam sve one koji znaju da nas doktori lažu i obmanjuju, na kraju krajeva, šta oni to znaju što mi ne znamo?
u tome i jest fazon, sto je narod gluplji to je poslusniji
eh da je usla na instagram profil kod karleuse...da joj ona kaze sta misli o ovome...
Najjači Klix-ov komentar - željela vitamine 🤣