Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ubija da jede? OK ribu ali medvjeda i vuka? Hajde možda bi mogla ovu gazelu ali kako je transportovala do Amerike? Prokrijumčarila zamrzivač? Koja šuplja priča. Gladna krvi pa to ti je.
Nikada neću razumjeti što ima ljepoga u poziranju sa usmrtljenim životinjama???!!!
pa ne mogu te napast. sigurnost.
Dušebrižnici životinja bi mogli silovati i ubiti nevino dijete? A kao ne bi mogli ubiti životinju? Šta se desilo sa ljudima..
Kaže "uspjela savladati medvjeda"... Obična qrava koja nije mogla da se ispromoviše drugačije...
Kladim se da če jednog dana i ona biti trofej.
Kladim se da je ona već trofej. I mislim da svom gazdi radi stvari koje obična cura neće. Možda nekad iskoči neki kućni uradak?
Glupaca obicna
Presmijesno haha ... ona zivotinje a ovi sto prijete bi da ubiju nju
Neko će nju na kraju uloviti hahaha 😂
Zašto ih ubija, zbog slike?
Sa sigurne lokacije snajperom ubija. I've seen it before.
Odvratna je
i nasi su lovci u fojnici ubili risa pa se slikali s njim. najgora sorta ljudi
Da hoce nju neko ovako razapeti. Gadura odvratna
Cega se pametan stidi budala se ponosi.Tako i ova monstruozna kucka.To treba uhvatiti u mraku i invalidom napraviti da se na slamku hrani.Za ovakva govna ne lezi se u zatvoru.Jedna kretenusa manje na svijetu.Kad pojela neku zivotinju dabogda odmah umrla u mukama.
Prvo jebat pa ubit
Ma jede ona k..c moj