Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nosi ko sta zeli. Ima svijet vecih problema od komada odjece 🤔
Nema u trgovini puno gađenja prema bilo čemu, jer para je para. I Srpkinje ispunjavaju razne želje pohotnih Arapa, pa šta? Para je para.
Nindza ratnici jajhah
@nekicovjek333 Mislis na Nindza sveštenike ?
@katooniio znam da ti vise volis kacavendin stap za mjerenje ulja kojim te je redovno ispunjavao.
Kakvi su hercegovci, sigurno već imaju licencu za balkan
nece cuko skociti dok kuja nedigne rep stara izreka
Mogli su komotno oglasiti i da prodaju lance za robove koji zele da se obrazuju. Na isto mu ga dodje. Sve za jeftinu naftu S. Arabije.
Prodaju lance užza kerove, mislim da su na akciji pa nazovi!!
zena treba biti lijepo ne eroticno privlacno obucena onda se svak pita sto dobacuje mojoj zeni prevarala me
normala
od devet godina ih vec motaju i ponizavaju....fuj
sto ce mi bogat sheik ?
Ja tebe ne bih zamotao, ali te ne bih nikom drugom dao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gospe mežugorska gdiese krieš pokaži im prave pute
Kao što će muslimani morati da prihvate činjenicu da na zapadu neće moći da nose nikab i burku, tako će i zapadnjaci morati da prihvate hidžab.
@ZapadnaBosna93 Zbog toga što hidžab, za razliku od nikaba ili burke, uopšte nije napadan niti u sebi ima ikakav radikalizam koji je muslimane na zapadu stavio na loš glas. Običnom stanovništvu na zapadu takvi muslimani nisu problem. Osim toga, hidžab i burka su daleko više povezani sa zaostalim običajima nego sa samom religijom.
U zadnjoj rečenici sa pomiješao hidžab i nikab.
Bruka sta su Britanci dozvolili da im seta drzavom
evo iovi kombinesona .jopet bošnjijački imperijalisti udružbi sa sorošem arapima i maliem žutijem hoče da osvoje evropsku uniju i cieli sviet. svakako jaki udraci na bjelaćku rasu i krsčansko čudoredže i gospe namje okrenula ledža.al samo jih mi hrvacki sokolovi iz gruda unjihovim naumima zaustaviti možemo jerbo mismo antemurale christianitatis takoreć preziđe krsćanstva
pousdano sam dosnao prek fra gojka sukrvice iz posušja .pozdrav ot arapovič joze iz gruda posliednje ubudučnosti bastijona katolićanstva u evropi
BRITANSKA ISLAMOFOBIJA NA DJELU !!!
Nije ovo seksualiziranje djevojcica jer je u islamskom svijetu devetogodisnjakinja vec matorka