Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazde pumpi zadovoljni cjene 40%skuplje vec u prodavnicama
pumpadžije kriminalci najveći
@shadowland a tjera li neko ljude da trose pare na pimpama? U toku sedmice svi imaju dovoljno vremena da nabave sve potrebno za nedjelju pa da ne trcimo na pume.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako nisi bio u stanju kupiti sampon ili toalet papir u subotu kakav li si onda ti idiot. Nemojte mi sada radi se, nema se vremena....
pa ne radi se od 7 do 21😅
Kakva glupost, cuj zabranjen rad Nedjeljom a sta ako covjeku treba Srijeda..od godisnjeg da uzme. Ja cime se mi bavimo a balvani nas udaraju u glavu.
Ko bi nama ugodio..
Mostarski latinići glume veće katolike od Pape a tzv. Bošnjaci u Gradskom vijeću ne vide dalje od nosa. Dadoše bez borbe ono za šta smo ginuli. Postade Mostar katolički grad.
treba vremena, jos mi evouliramo kao drustvo
Pa dobro,malo se organizujes i na vrijeme se kupis,ne moze i jare i pare
Rvati vole slobodnu nedjelju radi mise i to su nametnuli bosnjacima…. Mostar kao turisticki grad da zatvara radnje nedjeljom… apsurd… Zasto bosnjaci nisu trazili slobodan petak radi dzume logicno!
Ljudima treba vremena da se naviknu.
Na top naslov...trebali ste napisat...zbog bezobrazluka trgovaca koki drsko traze jedan dan u sedmici da budu slobodni i uz porodicu....Mostarci ce umrijet od gladi
Tako i treba
A ne moze se ispeci hljeb??Ne znamo,nisu mame naucile??Ne moze se se u subotu kupit sve sto treba??Mora bas nedjelja bit??Idiotski naslov....
narod i dalje ne konta..
P&M i Plaza rade
dok nekome ne smrkne drugom ne svane.
Eee nemogu razumjeti da se na pumpi mora kupovat šampon i slične stvari pa ljudi moji zar ne to nemoze sve ranije kupit il sacekati do ponedjeljka (o cijenama da ne govorim)
Dakle, NAFTNI LOBI, ne da nas dere ogromnim cijenama goriva, nego im je VLAST sada OMOGUĆILA da "lopatom" uzimaju građane i na osnovnim kućnim potrepštinama! Moram priznati, genijalno od ovih naci vlasti , kao onomad kad su prvo uništili i rasprodali domaću firmu ENERGOPETROL, a onda se pojavljuju "pametni" hifići, i ostali iz lobija!
niko te ne tjera da ides nedjeljom kupovat po visim cijenama. kupis sto ti treba u subotu, planiras unaprijed.