Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plava boja pokazuje nezaposlene, zuta zaposlene koji ne primaju platu, a zvijezdice pokazuju zaposlene na drzavnim jaslama (na budzetu)
jedna od pamentijih.... realno ...
Evo napokon medalje
Imamo piramide, najljepsu zastavu, najduzi penis, najbolje cevape, najljepse zene... Pa covjece...jos samo arapi da nam daju koju milijardu eurica...
meni je lijepa i ova
Koliko su ukusi različiti, svjedoči sajt Grahama Hughesa, koji zastavu BiH smatra najružnijom. http://www.theodysseyexpedition.com/treasures-o-the-bilge/flag-reviews/afghanistan-to-burundi Moje lično mišljenje, međutim, je da je to jedna od zastava koja ima jako značenje. Trougao s oblikom zemlje i tri naroda, oslonjena na Evropu. Kod nekih zastava je značenje stvarno teško znati bez istorije. Npr. austrijska zastava je crveno-bijela jer je nastala od mahanja krvavim donjom vešom u radu.
Zastava p. n. gvineje je vraski dobra
Sest ljiljana vezenih u zlatu.
Plava i zuta su tradicionalno boje Bosne i njene zastave. Grb sa ljiljanima u je u plavo-zutoj kombinaciji. Kako god se okrene, ova dejtonska zastava oslikava Bosnu i Bosnjane, najveca zamjerka je nedostatak ljiljana na istoj.
ha ha najjaca od Mozambika , kalas na zastavi(to je sigurno ogledalo prosperiteta i napretka)
da nije bio zaljubljen u dijagonale, ne bi je ni primjetio...naravno, kad nije povijesna vec nametnuta. gdje ste vidjeli opstanak države bez povijesnih obilježja? nigdje. zato BiH, lagano papaaa
Jeste ali ona s ljiljanima, zastava stara 550 godina, zastava države Bosne i njenog naroda - Bošnjana, ona koju su svojom smatrali djedovi ovih koji danas sebe zovu Hrvatima i Srbima, a tu istu zastavu zovu "ratnom Alijinom".
@tequillajack Nisam znao da su džamije državne institucije. Moja džamija i moja vjera nemaju veze s mojom nacionalnošću. I ne svojatam ništa, to je činjenica. To što Tvrtko i Katarina nisu bili muslimani ne znači da nisu moji ;)
@tequillajack Prijatelju moj, za mene nema :D Ja ne držim Tursku zastavu u kući nit mi pada na pamet, i ne samtram sebe Turcinom niti njih smatram nekom braćom. Imam iste korjene kao ti a ne kao Turci. To što se tvoj otac zove Stjepan nije tvoj izbor, rodio si se kao njegov slučajno. Moj se zove Nedžad, pa šta? Ja sam musliman jer sam ja tako odlučio, što ne znači da sam odbacio svoju prošlost. Zar je to razlog da živimo u ovakvim govnima kao danas ?
smijesno ko je ovo skontao treba ga umoriti
na slici 2. je zastava zapadne Hercegovine i Mostara. a koje je zastava BiH?
Zastava Mostara je pod br. 1 nesto si pobrkao ili sam ja corav.
@_MoStAr_ Nisi corav nego neobavesten.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zastava sa ljiljanima je deset puta ljepša!
i ti si član britanskog Instituta za zastave ?
Eto vam zvijezde i geometrijska tijela, naši su ljiljani i podloga bijela!
jel' kada je ispravno postavljena, ili kada je naopacke? :P
e ko li je ovo biro da mi je znat ahahahahahahahahhahaahha
Institut za zastave Ujedinjenog Kraljevstva (The Flag Institute) vodeća svjetska organizacija za istraživanje i dokumentovanje svjetskih zastava.
@rea auuuu e onda ok hahahahahah