Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ni novinar nema pojma sta je u tekstu napisao
6.6.marta u junu kod Aldina Treće slavim svoj 18 i 20 rođendan
koliko ti je godina? 20 iduce godine punim 18!
tamo su svi prijevremeno rodjeni
Posebno će se žene obradovati. One što imaju na chatovima nick ONA_40 sada će biti ONA_38. A ovi što su pred penziju moraju li čekati još dvije godine? Da je kod nas bila bi to neka mućka.
Zahvaljujuci tome sto ovaj katolicki portal placa takve magarce 200 maraka mjesecno, takvi nam onda plasiraju ovakve gluposti od vijesti.
Imaš neki problem protiv katolika?
Ovakvih budala još ima u Bosni ovi bolesni političari
Aaaa cika Almine, kako dobro izgledate! Ja vam nikad ne bih dao 100 godina
ja sam procitala u jednoj knjizi da svi u Koreji slave rodjendan za novu godinu...znaci ne kada si se rodio....zanimljivo
Knjiga se zove...Maticna knjiga rodjenih 🤣
Rodis se mladji nego sto si treb’o
Koliko god da ima, valja ići sa ovoga svijeta