Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagrepčani iz žepča ili busovače hahah
Pravi Zagrepčani se ovoga stide.
100 % Zagrebcani, treca ili cetvrta generacija👌
Purgeri iz Lištice
@160785, nema kola u Lištici, više je taj običaj rezerviran za Bosnu. Inače, nemam ništa protiv kola, oni koji se zbog kola i glazbe uzbuđuju, tek ti nisu zdravi u glavi, a ovi koji plešu kola su zdravog i vedrog duha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sirotiLJa saPoršeom sluša džigaru....drago mi je što vozim drugi brend
Dobro ih nije ko vidio da se pita iz koje dunkle ovi dolaze
Može da vam se ne svidja moje mišljenje ali po svim knjigama, ovakva garaža pa niti bilo koja druga garaža nije mjesto za odvrtanje muzike, za veselje i igranku. Barem ovakva vrsta ljudi ima dovoljno mjesta da se zabavi. Prema njima je sve prilagodjeno i ništa im nije uskraćeno.
Ojhaa..
Nije ovo Zagreba vidjelo, ko kad kažu Sarajlije, ono došlo iz pripizdine neke a na ovom ponašanju odmah vidiš sve rodni list ne treba
uze im srbijanka pare i odnese Vucicu za nove migove i rakete
Bilo bi zanimljivo čut ove zagrebčane da progovore
Morala da stigne prava Srbijanka kako bi se Arena u centru Zagreba danima na maximal rasprodala…
selajcine
Nisu to Zagrepčani, to su Hercegovci.
Hercegovcima su kola strani i nepoznati običaj. Razumijem da bi vi u Bosni htjeli da su Hercegovci slični kulturološki vama u Bosni, ali nisu. Nepoznati su nam običaj okupljanja u kola.
Inače, kako znaš da nisu Zagrepčani? Pa ZG gradonačelnik je Bosanac Tomašević. Zagrepčani su ti miks Bosne (30%), Hercegovine (20%), Dalmacije (20%), Zagorja (20%), Turopolja (20%) i Srbije (10%).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krenuce i ćirilicu koristiti ... srpska kultura dominira 💪
Srećom, ne znam niti jednu njenu pjesmu nit sam je ikad slušao.
Aha, hard core purgeri
Svijet se bukvalno dijeli na ljude koji idu na koncerte i slušaju Aleksandru i one koji nisu nikada čuli za nju. 2 svijeta različita.
Zivim u Srbiji i odatle sam, evo ovde da se zakunem da rec jedne jedine pesme njene ne znam. Nisam neki foler itd, Devojka i ta muzika ama bas dodirnih tacaka nmaju sa mnom. Znam ko je, ali rec jedne pesme ne znam!
Ja jedino slušam bošnjačke ratne ilahije
Ima ih pravo dobrih.
Dobre su što jes.