Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast covjeku, gotovo nemoguce dostignuce.
Mislim da je ovo svjetski a ne samo hrvatski rekord u Potjeri. Kapa dole majstore
Gledao sam srbijansku potjeru, gledao sam englesku ali realno najteza pitanja su u hrvatskoj potjeri i opet lik ovako odigra. Definitivno rekord svih rekorda...
aplauz za gospodina
Koliko ima pametnih ljudi totalno anonimni, a ove budale sve u javnom prostoru, posebno u politici,nevjerojatno
Svaka čast Sven! Nevjerovatna igra i to protiv Kreše, realno najjačeg lovca. 👍👏👏👏👏👏🥇
Gledao momka sinoć ...koje znanje , smirenost , vrhunski tajming u odgovaranju je pokazao ..za nepovjerovati ..i što mi se još čini , momak izgleda vrlo skroman..duboki naklon !
Sve cestitke
postaje lovac 100 % brwwww
Bravo!
Za lovca ga odmah...
Svaka cast! Nisam gledala na tv-u ali pogledat cu. Znanje je najveci kapital, zato treba ulagati u sticanje znanja
On je od moje tetke sin
Cuj covjek profesor jezika, jos na fakultetu? Pa takve ovdje rado nazivaju uhljebima, neradnicima i jos kojekakvim imenima.. Sta ce on, itd... Svaka cast liku!
Nema pravila...
Dado prestani vise jest puno govana vidis da ti skodi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)