Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al\' se palite na komentare ovih provokatora cudo jedno, ko zapete puske samo cekate da neko nesto kaze, pa makar i najveca glupost bila, da sopstvenom primitivizmu date oduska!!!! kako bi bilo da komentarisete vijest , ako imate nesto pametno da kazete, a provokatore ignorisete?!
Ivane pogledaj malo po glavnom gradu Beogradskog pašaluka, pa ćeš vidjeti šta je patnja, jad i bijeda ;)
Za ivana mi nikad nismo patili mi smo ponosno prezivljavali od 92-95 godine.a vi ste patili ova sva vremena a patit cete akobogda dko je ovog svijete jer ste to zasluzili.
ovo mi bre lici na kad ste vi patili 92-95. lol zar nije tako...lol nismo zaboravili jel...?
sjedim i cekam sta cete sad komentirati. lol o kako je lepo biti glup... o kako je lepo biti glup.