Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooooj.... čuj ovoga WOOTAFOAAAK... ali..ne zna se da li je neki projekat ili montaža...joj baš se pitam šta je
Ovo iz klix-a montirali. Skupljaju na reklamama Uni Credit Banke.
Kako su SNIMALI selfie?
Dvije najnapornije stvari na klixu u zadnjih 10 dana, selfie i Konaković. Jel SDA kupila portal?
Nije brate ima onaj frajer jedan što ne može da zaveže o Radončiću,on je ubjedljivo najnapornija stvar na klixu :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vec uzimate trending klipove mogli ste radije onaj unsung hero
Niđe veze.
pisi te ozbiljne vijesti,a ne gluposti
Đuro i vanzemaljci...legendarno :) http://www.youtube.com/watch?v=wlyODT3uROY
"No, u narednom trenutku pažnju privlači čudna pojava. Iz sredine grada IZLAZI crna kugla koja se RASTVARA, a iz nje IZVIRE NEKI ŠILJASTI PREDMET" hahahahah jao kako je ovo jaka rečenica... bio je žut...ustvari bio je zelen...narandžaste boje...
jest vama iz klix-a dobro jbt... gladis jaja, pises gluposti, zaboli te ona stvar za gramatiku i jos dobijes novac za to...
ma """NIJE"" montaza!... naj gore je sto ovakvih debilnih montaza ima oko 156.983.2332.234 na youtube-u.. sad bi svaki dan trebali objaviti po jednu!
jok eto nije montaža.
Kakva crna kugla , ko god ima "pametni telefon" moze nastimati da mu nikne karina za selfi...
Još jednom,JEB0 vas selfie!
pling !
Sony Vegas HD-Vegas Home Studio Sony Vegas Pro Nista posebno
I
...HIDHIUK(spond)...hrvacki intergalaktički detektor hrvacke inteligencije u kosmosu... (sa posebnim osvrtom na dalmatince)
- kako nisu vidli crnu kuglu u gradu, a hoće da se uslikaju na tom dijelu - nije mogao slatiti dok su slikali, jer bi se valjda nešto čulo-vidilo - potrefilo se i da se kuga otvara baš tak kad su oni slikali - onoliku kuglu niko nije vido osim njih! Kako li nisu vidili oni što žive tamo? - zašto je prekinuo video, da ga nisu izvanzemaljci kidnapovali? - hajde sve je moguće, ali onakva reakcija sigurno ne bi bila kad bi neko vidio ono "čudo".. nego je baš ono "filmska reakcija" :)