Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je uspavana ljepotica
Isto kao "dupli" rAspiratori u Bosni. "Impresivni" a nikad korišteni.
@redrox: Nešto kao mozak u lobanji prosječnog đikana. Još u celofanu, od rođenja.
Poslije 2.svijetskog rata rusi su pohapsili njemačke inžinjere koje su iskoristili za svoje potrebe,tako su napravili "ruske" puske,avione,tenkove i sve ostalo.
@ma zdravo Pametnjaković šta su pa uradile zapadne sile, prvenstveno SAD, od von Brauna pa nadalje. Štaviše rehabilitirali su SS zločince u lovu na revolucionare po južnoj Americi kao što je Klaus Barbie.
Ovo Romulanski HummingBird iz Star Trek-a ali sovjetska verzija???😃
Iskoristili bi je da je u stanju bila letjeti. Ovako kad su zavrsili rad na njoj i vidjeli na sta lici, samo rekli “pospremi to”.
Donacija Srbiji od bratske Rusije. Kažu, ovaj avion je neprepoznatljiv za radare. Valjda što liči na leteći kontejner.
ovakvi projekti su i sahranili cccp
Ovo kao fikretovi respiratori od 10.5 miliona hahahaha
Amfiska letjelica je akronim za letjelicu koja moze sletiti na kopno i vodu a ne za vertikalni uspon..vozio se u amfibiskom vozilu i nije mogao letjeti dede mi..al je mogo ici po vodi i kopnu
dajte je Vučiću imamo najsavremeniju letjelicu koju svijet jos nije vidjeo
dajte je bratu dodjikanu, on ce je znat upotrijebiti
Paše li sta sa golfa🤨
Ko se sjeća transformersa isti je onaj "Jetfire". 🦾