Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@F-0ne Ma meni se čini da će nam s tom paradom, ako do nje dođe, smjestiti tu priču o netoleranciji, primitivizmu... Bolje nam je da to sranje pustimo, nekada treba malo razmisliti. Uostalom, niko neće nas u š.... A ako oni hoće da ga stavljaju tamo, šta im ja mogu?
brete pogledaj na youtube kako ih u BG tuku i drotovi chak, boli njih Qrac za evropu i medjunarodnu zajednicu, to je jednostavno bolesno... kada je vech rijech o primitivizmu i nasilnishtvu, jel\' ti stvarno mislish da oni imaju neko drugachije mishljenje o nama sada ?!? kad je bal, nek\' je maskembal...
Džaba se uzbuđujete, morat ćemo i mi popustiti, to su evropski standardi!!! Kada su jedne italijanske katoličke novine vrijeđale ministra homoseksualca, izbio je veliki skandal. Morale su se novine izvinuti. U Evropi više ni nema neke vlade u kojoj bar jedan ministar nije otvoreni gay... Vremena se mijenjaju. Uostalom, kada bolje razmislim, koliko god mi se gay odnos gadi, ljudi ipak nisu ratni zločinci niti ubice niti bilo šta drugo. A i naš zakon o ravnopravnosti spolova predviđa i ravnopravnost prema \"rodnoj orijentaciji\". Tako da će te s tim bejzbol palicama samo počiniti krivično djelo nasilničkog ponašanja (eventualno nanošenje teških tjelesnih povreda) te odredbe iz tog zakona o ravnopravnosti spolova. K\'o da gledam, ako se ta parada ikada održi kod nas, kako će međunarodna zajednica jedva dočekati da nas optuži za primitivizam i nasilništvo. Zato bolje pustitte ih,
chuj ovog pedera gore... kud ti babo nije bio peder pa da se i ne rodish, debilu... fkt, hochemo i mi ovu paradu, pa da se bar zavrshi kao ona u beogradu... kazhem bar :) tamo su ih \"lijechili\" navijachi, skinheadsi, normalni insani, pa i popovi :) a vidim po postovima da bismo i mi bili veoma kvalifikovani \"doktori\" :) btw, palice su dobre, ali ja volim ruchne tehnike sa bokserima ili sl.
imam i ja palice pa zovite kad budete isli da udarate...
@You and who`... to majstore i ja sam spremio par palica, samo kod mene su od nehrđajućeg čelika tako da mogu čekati dugO :D :D Takvi su samo za mlaćenja ... imebecili bolesni.
Pa što kod nas ne organizuju ovaj event ??? Ja ga čekam godinama. Ubudjaše mi se bejzbol palice :):):)
Parada debila? Dabogda ti dijete bilo gay kretenu zalupani a ti ga pokusaj \"izlijeciti\"...
Parada debila bolje receno...