Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupaca!
Odj-ebi lagano kuci pa pricaj krkanski.
HAHAH..jesi glupp ba..nisam reko da je težii..nego ružniji za slušat..ojj Božee..pa et usti video pa čuj kako zvuči..
Ti si stvarno zaostao u razvoju, ako ti je ruski jezik teži od kineskog i turskog, jer je srodan jezik s bosanskim kao i svi slavenski jezici. A što se tiče dotične, očito nije bila svjesna da je u kadru kada je pokazivala prst, mislila je da je krenuo prilog i da se samo čuje njen glas. Dešava se. :-)
Neće ova još dugo...
jbt jezika..gori neg turski i kineski... :o
OVA NIJE NORMALNA...DA JOJ JE JE.BO. MAMU PRED OCIMA NE BI SMJELA OVO OVAKO NAPRAVITI POSLE OVOG BI TREBALA MOMENTALNO POP.US.ITI OTKAZ I TUZBU
Nema veze! Kod nas Boris Bilić vodi tekmu Lige prvaka i čita tekst s papira! Čovjek ne zna \"ni gdje je pošao, ni gdje je došao\"!
ma dobacio joj neke vjerovatno, al šteta, bolje da je bilo upućeno onom gandalfu Obami :D