Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neke tunel spasa,a za mnoge danasnje milionere tunel šverca....
Sad znamo za tunel!! Hahahahahhahah
@rezervat Vi mozda niste imali tunel,ali imali ste Laktaše.... Sjedi "1" ko kuca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj okačite cjenik i koliko je bila hrana u Hrasnici,jaje 1 marka, a kada se pronese kroz tunel 5 maraka u gradu..daj okačite cjenik kako je alemko i heco plaćali 17.000 maraka sat da pronose irgeti njihovu robu pa je prodavali kao suho zlato u gradu pod izlikom četnici i ustaše ..daj recite koliko se plača prolaz našoj estradnoj umjetnici ..a možete reči i o velikom vojskovođa Ramizu koji je bio zaduže za tunel koliko je plača četnicima da se ne granatira Igman dok prođu NJEGOVI...
Ovaj tunel treba hitno otvoriti u cijeloj dužini, napraviti svjetsku promociju i uzimati velike pare. Ima puno avanturista, koji bi dobro platili da stave na leđa ruksak od 30 kg i prođu cijelom dužinom, pa se uslikaju o objave na fb. Iako se mi šprdamo sa tunelom, kao i sa svim drugim stvarima, radi se o svjetskoj atrakciji koju treba dobro upakovati i prodavati za velike pare.
Ali si zaboravio napisati da Srbinu stavis 30 kg i ides za njim cijelom duzinom. Kada dodjes na cilj uzmes pare od sverca, a sa Srbinom ponovo nazad po sledecu turu.
@Vladimir71 Svaka ideja koja bi dodatno upotpunila avanturu je dobrodošla :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smoriste vise sa ratom, samo vi jos o tome serete...
dobra zajebancija ovo sto su napravili
Ziva istina. Znam da mi je stari pricao kako su se vracali sa linije iscrpljeni nikakvi, ali su morali da cekaju dok sverc komerc prodje prvi pa tek onda oni.
@Ja Jesam Alien Bravo za komentar, kao Nijemci jevrejske zube i nakit, Hrvati srpske i jevrejske, Sarajlije srpske...
Eto na, još ćemo uskoro gledati heroja De Nira, vjerovatno dopisnika CNN-a iz Sarajeva, kako herojski spašava građane kroz tunel i nesebično se vraća kroz njega da bi pomogao još više. Isto kao što je onaj američki pilot, kojega su oborili Srbi, cmizdrio na TV-u kada su ga spasili u filmu prikazan kao mangup-Rambo, koji leta okolo sa 2 pištolja i rješava pola VRS-a dok se u stvarnosti on zakopao u rupu i plakao dok ga nisu našli... Holywood....
Bošnjaci da su pametni u tunel ugrat Bakira i sve svoje političare i zatrpatih žive
ma u rudnik gdje gine ona sirotinja pustit metan
Ovo je onaj ljepsi dio tunela, a onaj dio gdje se glava razbijala uh, taj nema na slici. Uglavnom za mnoge je bio tunel spasa, a cinjenica i da je bio i tunel sverca kao i svugdje u to doba. Jedan od najvaznijih objekata za drzavu Bosnu. Suludo je govorit o vaznosti. Zamislite, ocito da mnogi koji pisu to ne mogu, da 3 godine niko nije mogao ni uc ni izac iz grada.
ne izmišljaj ..kako se cigarete MORAVA prodaval po gradu 93..iz aviona stigla , kako se išlo preko Ilidže za pare naravno..pa šta je danas... danas Memić prodade Vrelo Bosne Arapima za 75 km kvadrat....koje tu lud....nikad Sarajevo nije bilo blokirano za ine sa parama sa raju i fukrau jeste..pa kako ja i to danas Bakir jede zlatnim kašikama..a raja
@etoga Postojali su trgovacki putevi i preko punktova i to nije tajna. I kafe i cigare i td. Nemojte zaboravit ulogu UNPROFO/a. Sverc uvijek nadje put, a jedan je bio i Tunel svakako. Ali nije zato napravljen niti mu je bila osnovna svrha.
Tunel Seksa i droge :D
kakva je situacija dosla da mi opet ne prosetamo kroz njega.
Zašto nema biste Nedžada Brankovića , koji je za njegovo kopanje dobio zlatnog ljiljana !
Bolje da djeca u skoli uce o ovom bosanskom ratu (vecina ih nije ni cula za tunel spasa), nego da uce kako su amerikanci bacali atomske na hirosimu i nagasaki
nek uće o herojima aliji, bakiru, ganiću, čengiću
tunel,slamka spasa za izmuceni narod i vojsku,nazalost,zloupotrebljen za profiterstvo i razne neljudske rabote.
Uđeš a ne znaš hoćeš li izaći...ne ponovilo se
tunel ratnih profitera.