Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi pacenicki komentari majko draga, da znate imalo curu iznenadili bi se koliko je normalna i opustena, mogla bi vas samo spustiti zbog tih pubertetskih izjava
@Unknown00 konacno neko normalan ovdje...
Sve u dure, ali koliki joj je momak kloc to moojka vise ne radja..
Koji ste vi jadni slucajevi sa svojim komentarima ... Djevojci svaka cast, Vildana cestitam i da nam jos dugo i sigurno vozis. I ne citaj komentare osoba koje nisu vrijedne ni kritike.
Trandzo
nezveze treba, nekaka konjasta, prije orala plugom, a sad sjela na motoguci...
zadnja slika,šta je no na zidu
vildana zmaj, naslov ko k u r c i n a!
Karabajka
Procitas komentare i po ko zna koji put shvatis da smo jako boæesno drustvo. Sta da vam je ovo sestra jbo vas otac mahniti koji vas napravi retardirane u mozak
Vildana dižeš li ga na zadnji
Čitam neke idiotske komentare, dotičnih neiživljenih smradova, debila koji samo putem portalla ispraznjuju svoje frustracije i seksualne bolesti, jer da su veliki ljudi nikad ne bi pisali takve komentare. Ljigavci koji nikad nisu ni sijeli na motor ni biciklo mozda ne znaju voziti. Sramite se, ako imate obraza, za pamet znamo da vam je na nuli. Tebi Vildana sretno u životu.
Bajkerica iz Gorazda... Boze kako to tuzno zvuci😞😞😞😞
Toliko je država sama od sebe primitivna da bilo koja drugačija objava izaziva negativne komentare. Pobrinite se za stanje u državi da ne bi od nje ostao samo pijesak. Ostavite djevojku na miru, ne poznajete nikoga da bi mu sudili. Gledajte pred sebe!
Slika br. 5, grafit na zidu najbolje oslikava ovu priču....
Treba samo golih clanaka voziti 😉
Vildana dijete zar te je tako Babo i Mama odgojili da se tako oblacis.Sta ces reci kad dodjes pred Allaha gospodara svijetova.
dobra radilica!