Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago njima pa nemaju vecih problema u drzavi od labuda
Kod njih zbog labuda dignu cijelu drzavu na noge, a kod nas nikog ne zanima sto se po gradu pucaju svaki dan...
U vecim gradovima imate i nesta kao hitnu veterinarsku sluzbu. U slucaju da vidite povrijedjenu pticu ili nesta slicno samo nazovete broj i dolaze dobro opremljeni veterinari sa kombijem u roku 15 minuta.
barem ce ga imat za uspomenu kao suvenir.... :D
Šminkeee hahahhaha! Naši neće da dođu kad kućs gori pitaju jesi li siguran da gori, a ovi su, hahaha: Svaka čast!
Joj kraljeva
Daj mu Antifriz profesoreeee! :D
legenda
Garant kineski labud!
ne znam gdje bi napisao ovaj komentar, ali hajde ovdje cu. sarajevo x com je zvanicno postao dno dna sa ovim clankom o diskoteci XL u lukavici. jos malo pa ce se postavljati slike iz atille i barlotija. jadno da jadnije ne moze da bude, zaposlili ste fotografa vedada vranja poznatog po tome sto slika po turbo folk eventima, i nigdje drugo. JADNO!
cuj labud da plasi ptice. trebali su postavit slavuja (slavko jovicic) on bi polarnog medvjeda uplasio
sefe, imamo dvije vijseti. prva: imamo ga spasen je, a druga: plasticni je. :)))
p i č k e
hahaha.. ma kakva plastika..smrznut labud,zaledio se ocam..
LJUDINE KAKO GOD