Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al sam se najezio, svaka cast dobra ljudino, kapa dole do zemlje, ne zaboravi da se dobro uvijek dobrim vrati.
u ovakom grotlu pogani vijesti,najzad nesto plemenito da se objavi,,,Svaka ti cast junacino,i tebe ce Bog sacuvati i svako dobro ti podariti,,Ziv i zdrav bio,,,mala je rijec HEROJCINA..
Respekt zaista... Ovo je veoma tezak i rizican posao...
Ma to nije čovjek to je supermen.Svaka čast.
SPAJDERMEN!!!!
veliki respekt hrabrim vatrogascima sa velikim srcem ! (@DjangoDjulaga) :)
@mirrorce "vatru gasi brata spasi" danke sedma 😊
RESPECT!!!!!!!!!
Kuća gora a baja ladno snima mobitelom ...užas.
Malo je ovakvih ljudi,nažalost. Svaka čast.
mozda ima dosta ovakvih ljudi samo nemaju sansu zavrsit na internetu
bravo za čovječanstvo
a ne ko naši vatrogasci 40 minuta im trebalo da dodju do stana na alipasinom
A ne ko naš bošnjo, šupljira medijima kako su vatrogasci stigli za 40 minuta, te kako su oni umjesto vatrogasaca nogom provalili vrata.
o yebo te senzacija kvazinovinarska... vidim lik ni da se malo sagne da amortizuje pad... kad ono na FOX prikazuje zgrada prizemna a ovaj dohvatio dijete s prozora koji mu je bio iznad glave...
Kad se sjetim kad je kod nas zavladala ona jakna Ferrari ili tako nesto , pa svaki seljo oblacio ha ha ha sjecal se ko ?
Svaka cast ovom covjeku na vrlo hrabrom i humanom potezu