Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu objektivni! tko je god bio zna kakav je to ugođaj,je da je poskupo ali tamo je sve skuplje tako da se ne trebate čuditi,a tko nema para ne treba ni ići jer ima jeftijniju Makarsku itd... u Dubrovnik i onako dolaze samo "buđe" a ja kad sam bio ulaz mi je platio kum iz Njemačke hehe kad uđe 20 ljudi u grupi karta je 20kn ili ti ga 5KM,tako da se sigurno isplati školskim izletnicima
najjaca postavka je "zagadjeno more"
Ma šta zna stoka sarajevska, nije dalje od sebilja maklo....
nek si ti obisao citav svijet
nek si ti obisao citav svijet
cuj 10 aaa sta imaa
Akvarij Dubrovnik nalazi se u staroj gradskoj luci, u srednjovjekovnoj tvrđavi Svetog Ivana. Prolaskom kroz veliki atrij ulazite u zamračeni i tihi prostor sa bazenima – nakon što prethodno "istresete" 40 kuna (oko 10 KM) za ulaznicu. -------------------------------------- Ovakav "akvarij" ima osrednja zapadna prodavnica riba. I jos za ovo platiti?