Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo dokaz koliko su psi pametniji od ljudi.
Ima li vremena za sex ovaj cuko.
uh, koliko bi Kupata imao posla kod nas...
Ovaj pas laje na automobilei trči za njima. To sam stotinu puta gledao. Ali, malim montažama tvorci ovog videa nas žele uvjeriti u nadnaravne osobine pasa. Sve se to radi u cilju uvaljivanja pasa bilo kupovinom ili usvajanjem, naivnim budalama. Zatim slijedi plaćanje veterinara, kupovina hrane i kozmetike itd.
@heraklitxy ako si ovako antipatičan preko poruka, mogu misliti koji si shoopaq u RL...
Nekada sam volio pse. Ogadili su mi ih ovi skorojevići, seljačići i seljančice koji nas na milion načina teroriziraju uvjeravanjima da su psi najvažniji na svijetu, najpametniji, najhumaniji i da svako normalan mora u gradu imati barem jednog psa. Na stotine biljnih i životinjskih vrsta nestaju sa planete, a pseće lobije to ne interesuje.
@heraklitxy ko li je tebe tako psihicki unakazio da mi je samo znati. Pomozimo mu. Ti čovječe nisi zdrav za društvo
Sto se nase lutalice ne ogledaju na ovu lutalicu cccc..
treba keru priredit najgore da crkne od tegobe
Wtf, jesi ti preskocio neku svoje jutarnju terapiju moronu?
ziv bio manki
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svjestan pas za razliku od mnogih vozača.
Kakvih idiota ima na ovom videu bolje bi pomoglo mitraljesko gnojezdo. Djeca na pola pješačkog a kreten prolijeće. Drugi trubi.... Prvo izbušit gume, poslije im presovat auto na kockicu