{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ukrali bicikl od lopova i ostavili mu zanimljivu poruku

4.9.2013. u 16:26
2
7
Ukrali bicikl od lopova i ostavili mu zanimljivu poruku
2
Kanadski biciklist naučio je kradljivca bicikala dobru lekciju kada je pronašao ukradeni bicikl svog prijatelja zaključan na ulici. Zamijenio ga je kartonskim, a lopovu je ostavio i poruku.
Korisnik portala Reddit, poznat kao Festethejeste, pomogao je svom prijatelju iz Toronta da vrati ukradeni bicikl tako što su presjekli bravu na biciklu, a zatim lopovu ostavili kartonski bicikl i pismo.

U pismu su objasnili kako su pronašli bicikl i zašto su ga uzeli nazad.

"Nitkove! Ukrao si moj bicikl, a zaboravio si da mi kažeš gdje si ga ostavio!", piše u pismu, u kojem dalje objašnjavaju kako su ga prepoznali te da lopovu ostavljaju kartonsku zamjenu, dok sebi ne mogne priuštiti vlastiti pravi bicikl.

Festethejeste je na Redditu objavio fotografije osvete lopovu, a navodi i kako je policija u Torontu prezaposlena i nemaju vremena i resursa kako bi pronalazili i kradljivce bicikala. Objasnio je i da kradljivci bicikala u Torontu obično kupuju više istih brava za ukradene bicikle i ostavljaju ih na ulicama, kako ih ne bi uhvatili sa ukradenom robom.

"Bilo je i drugih bicikala u ulici, zaključanih identičnom bravom", napisao je Festethejeste i dodao kako je ova taktika uobičajena u Torontu, a koristio ju je ozloglašeni kanadski kradljivac bicikala Igor Kenk, koji je trenutno u zatvoru zbog krađa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: