Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tobejarabbi.
Oooooo krkadijo balkanska sta vi znate osim svakih 50 godina voditi ratove i klati se!!!!!!!! Mrs stoko u torove,tamo vam je mjesto!!!!!!!!
a vi komentatori-barem vecina ste stvarno morbidni! ovo je bio samo njen nacin da da doznanja sebi i porodici da ga voli i da nije na njega zaboravila,to se zove odanost sto ocigledno vama je nepoznanica!
Nista strasno. Zgrazavate se na ovo a ne na ono stoa je svasta bilo u Iraku, sta svasta ima u svijetu, nasilje u porodici.... Ako je to za nju znacilo i ako je sad sretna, neka je!
Bilo je ovoga i u Sarajevu za vrijeme rata, samo nezgodno za internetli priče,...
HIPOKRIZIJA,KRAJ SVIJETA.
\"vi ste sada rahmetli suprug i supruga\" nekoliko godina kasnije: - mama, gdje je tata? - tata je sine otisao braniti americke interese i nije se vise vratio
Bas me zanima kakva ce im biti prva bracna noc. Ovom sto je u*b*ijao neduzni narod u iraku i afganistanu vise ni viagra nece pomoci da je zadovolji.
i jos jednom sick :S
To je zena e ne ko ove nase bule odmah se puste u promet
svake sedmice neko na balkanu pokolje svoju djecu a sarajevo-x ubaceni c3tnici kao jamakovic samo farbaju zapad sto gore mogu :)
fol magarci iz sarajevo-x zele da dokazu kako 3 puta veca populacija od balkana, engleska ima cudnih pojedinaca :) e vala ste matematicari, covijek bi zakljucio da neznate ni mnoziti brojeve :D
A onda su svi otisli u pub na pice.
\"Da imam sad bih joj poslao malo krompira i graha\". Bravo majstore! Antologijski komentar.
A gdje će za medeni mjesec ?