Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su ovakve učiteljice bile kad sam ja rintačio osnovnu....
SLAZEM SE DIJETE KOD KUCE TREBA DA SE BAVI NEKIM DRUGIM AKTIVNOSTIMA A NE SKOLOM DOSSTA JE 4-5 CASA NA DAN ZA DIJETE IPAK SU TO DJECA ZELJNA IGRANJA I RADOSTI A NE UCENJU NEKIH DATUMA I FORMULA KOJI IM NECE NIKAD TREBATI U ZIVOTU.
Pa ja tokom skolovanja nikad nisam ni imao , bilo mi dusa uradit kad i ono malo dobijem ...
kud ja nisam imao ovakvu uciteljicu bio bi redovan na nastavi stare mi
Ozbiljno bih je shvatio da ne koristi Comic Sans, vec neki dr font
Odličan potez!
sta ce ti skola, samo se uclani u sda
bravo za uciteljicu djeca sto nauce to je u skoli ovako nema stresa niza djecu ni za roditelje i djeca ce ici rasterecena u skolu
ovi gori nego nasi , svako selo svoj nastavni plan i program
Ne bi vjerovao, ali i gore po tom pitanju nego u nas. Hajd sto svaka savezna drzava ima svoj program, nego moze varirati od opcine do opcine, pa i unutar jedne opcine izmedju skola... ludilo.
Respect!!!