Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maho, pa ti si neviđeni idiot.... U kojem dijelu Zemlje ja živim kad ovakvi idioti imaju mogućnost da javno iznose svoje primitivne komentare.......
jao Maho sta rece!! pa gdje ces tako nesto reci ccccc...cuj nase zene zvati mahalusama
jaoooo primtivca(Maho)!!!!!!!!!
odseli se na neko mjesto gdje ce ti ga bez puno price stavljati u usta, pa nam javi da li stvarno uzivas........
PA TAJ NJEGOV (MAHO) KOMENTAR JE ODRAZ NJEGOVE KULTURE, TAJ NIJE JOS NI VIDIO SVOG MALOG A KAMO LI GA NEKOME STAVIO. TO TI JE KOMPLEKS BURAZ.
vise me IZNENADJUJE ovaj komentar :\"jebo ja majku u kojem ja dijelu zemlje zivim, sa ovim nasim \"mahalusama\"trebas se ganjviti ko brat bratu godinu dana da bi ga stavila u usta \" nego ovaj clanak!!!
Let\'s do a dicksucking maraton...... with you two jebo ja majku u kojem ja dijelu zemlje zivim, sa ovim nasim \"mahalusama\" trebas se ganjviti ko brat bratu godinu dana da bi ga stavila u usta