Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nas maloumni narod politizira civilizaciju koja je bila na tome prostoru prije 7000 godina. Ko je tada znao za Srbe, Hrvate i Bosnjake. Nasi predci su dosli na prostor Balkana u petome stoljecu. Kasnije su ih drugi narodi ubjedili kroz odgoj ili silu da pripadaju nekim tudem narodu. Njihova unucad danas se ponosi da su dio Vizantije, Turske ili bilo cega.
ne govorite ovo onom sa ilidze. odmah ce sve zabetonirat i prodat arapima da naprave neki superluksuzni hotel.
Srboturci vazda dkecu i zene ubijali i bacali u jame eto to je njihova civilizacija..
Jesul to bili stanovi ili Importante?!
"Na području iskopavanja bilo je mnogo jama. U jednoj od njih je pronađeno 13 kostura, među njima muškaraca, žena i djece. Kosturi su bili ostavljeni u jami." Mene jedan đikan ovdje ubjeđuje kako su Bizantiju naseljavali Srbi i ja se svađao samo džaba sa njim. Gdje su masovne grobnice mora da su i oni.
@evodrineopet Nisam ti vjerovao. Sad ti vjerujem. Mora onda i da znaš čemu ovih sedam soba?
@evodrineopet Gdje su na kamenu 4C?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubilo se za dzamije
Nije to ništa. U Visokom Bošnje pronašli najveće piramide 😁
@odgovorodgovoruPiramide su stvarnost pomiri se sa tim i u buducnosti ce donijeti veliki novac ovoj drzavi,a ne kao izmisljena Gospa..
Ma znam ljudi šta vam je 😁 Eno pišu da izgleda postoji i sarkofag gdje je sahranjen Faraon Hilmija 3 prvi vladar drevnih Bošnja 😁
--- u Turskoj pronađene građevine stare 7000 KM Pa to ti je za visočke piramide novotarija. One su stare bar 30 000 godina. Problem je samo što se ne vide !
Göbekli Tepe je stariji "samo" ca. 5.000 godina. i onda kad nam pričaju priče o tome kako se razvila civilizacija...
@sarajlija537 jok
@sarajlija537 a jel ti pričala o Göbekli Tepe-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)