Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast za odgovor!
sta fali bas je slatka, ja kad okrenem vijesti sve nake mrsave ko da su ih hranili misjim kostima... jedva stoji pred kamerom
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
Koliko puta ti moram reći da smršaš malo draga, i osjećaš se bolje tako da ti nema ko šta reći...ona veli za koga je onda Ledo pravio silne sladolede i ostale peksimete....najlakše se predati debljini i nazivati kritičare rasisitima i what not !!! kud ode ovaj svijet nesmiješ nikom ništa reći da se ne uvrijedi...dabogda smršala pa ispala u maximu
bolje da ljulja nego da zulja := respect
ma sto posto covjek u pravu..nije joj ama baš nista pogresno rekao,samo iskazao svoje misljenje.Kao prvo,nije ovo trebala ni komentarisati,ali eto i debeli zele paznju :D
Odgovor je za 5+ ali kada bih se lagali,Prva stvar koliko joj dana trebalo da ispise i nauci taj odgovor,Druga stvar nije napad na nju vec samo dobronamjerni savjet ili bolje receno zapazanje,treca stvar ona kao voditeljica je spala u isti rang kao i on jer i ona i on peru ruke preko gledalac/citalaca...Ovo jeste Hit ali samo za one kojima usi i oci rade a mozak miruje!!!
ista ona kao na plakatima lejla somun krupalija, samo misle na krofne..
@ma ljepota Divno razmisljas, nema govora, humano i fer. Ova zena i jeste lijepa i kao debela, nema govora, samo bi sa malo truda mogla sebe da postedi debljine koja realno najvise njoj smeta. Lokalne torokuse i mahaluse su potpuno irelevantne, ali ona je mogla da sa sat dnevno vjezbanja u teretani i pravilnom prehranom iskoristi svoj puni potencijal. I naravno, na udaru je, jer joj je u opisu radnog mjesta da bude fit, a ona to nije.
Ne treba upirati prstom! Možda žena jednostavno ima hormonalni poremećaj? Možda neko ko upire prstom ima krive noge, ogromne uši, deformisanu vilicu, u liniji je ali nezgrapno građen, ili ima \'\'klik\'\' u glavi?! Kad želiš nekoga kritikovati pođi od ogledala! Ja je podržavam i ne, nisam debela, samo sam naučila da nije lijepo rugati se drugima.
Uz duzno postovanje, zena koja godinama radi kao voditeljica i treba da je mrsava. Nije ovo nikakvo suskanje protiv zena, jednostavno je tako. Da na pr ima neki nepopravljaiv oziljak ili ogroman neoperabilan nos, ali da je vrsna voditeljica, moglo bi joj se oprostiti ,jer je to nesto na sta ona ne moze uticati. Ali debljina? To je definitnivno popravljivo.
Koji je njen problem? Kaze \"you don\'t know me, you\'re a bully\", a momak je bio sasvim pristojan i realan u svom komentaru, nista uvredljivo nije rekao, samo istinu.
debljina nije uvijek stvar izbora, ne budi smijesan. sta ce npr dijete koje je majka od malih nogu kljukala na silu i kad je gladno i kad nije, pa ga razvali a nije ni na noge stalo? onda u skoli pocne izrugivanje i smijanje, a vidimo od kakvih ljudi djeca to vide. sve i da jeste, opet ne mozes ljude diskriminirati zbog njihovog izbora. sta sad treba svi da razmisljamo \"hajmo je zaye8avati, sama je kriva sto je debela\".
Sta si se uzbudila smanji malo sa kolacima i treniraj ponekad bila bi normalna, nema ovo veze sa bulimijom i anorexijom. Nidje veze frajer joj je fino reko, bas je kulturan bio.
je garant junferka
Pa i nije neki odgovor, ne vidim zasto porediti debljinu sa bojom koze i slicno. Boja koze je nesto s cim se rodis, debljina je stvar izbora, pohlepnosti za hranom i slicno...
ma ja bi nju opalio kako god