Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisi ti ćeri kriva što imaš debilne roditelje....a što roditelj može uhakat dijete to niko nemože.......
dodjite kod nas za dan može vozačka dozvola, srednja u Širokom Brijegu a fax u Travniku ili Kiseljaku
Ha ha ha,u SAD-u ima 40 miliona takvih.
pa neka roditelji daju izjavu pod zakletvom i rijesen problem, za sve postoji rjesenje, a doce i rodni list i sve ostalo...
Ovo me podsjeca na film "Dogtooth". Bolesno.
Нека се обрати тим организацијама за заштиту људских права, Amnesty International.... Али би је сигурно могли ухапсити да нешто украде, иако не постоји.
neznam šta joj je frka jel bolje da niko nezna zanju.kako je onim jadnim muslimankama još moraju i onu crninu nositi po vazdan a upeklo.
Sto prave dramu danas oko svega i svacega. Ako su mogli bosanci 90-ih sa plasticnom kesom u ruci nabaviti papire moze vala i ona. Ovo je vise za publicitet a od toga neko uvijek uhajrli.
Fakat da imaš pravo, neki nisu bukvalno ništa imali.
sestro imaš sreće da ne živiš u BIH
Blago njoj pa u školu nije išla.
Nek se komotno rokne, jedna budala manje.
Pun je Teksas Meksikanaca sa istim problemom. Prezivjece i Alecia nekako :-) Fake social insurance number $500 = driver's licence, credit cards, library cards, health cards.... Za pasos malo teze, ali ni ostatak kauboja iz Teksasa ne putuje nigdje van Teksasa pa ne mora ni ona. Moze zamoliti nekog drugog da glasa za Republikance umjesto nje i problem rijesen. Za $500 posta Alecia citizen.
za 500 KM bilo koji načelnik policije u KS će ti srediti vozačku...
kada su joj roditelji retardirani -_-
Baš ekstremno. Đe živite vi? U Americi? Jeste u džungli.