Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako neće biti milijarderi u Nju Jorku graduuuuu? Živim, radim, a i samo radiiiiim.
Kuca poso poso kuca sta znaaamm nista ne znaaam hahahahah
Njujork 103 milijardera, a Moskva 85. Njujork finanskijski centar drzave koja je kapitalisticka od postanka, a Moskva do prije dvije decenije glavni grad socijalisticke drzave. Broj milijardera u Moskvi pokazuje kako se na brzinu moze obogatiti u opstem haosu i grabezu 90-tih, ali i nevjerovatno bogatstvo Rusije. Isto tako pokazuje zasto su alavi zapadnjaci vjecito zedni ruske krvi.
svaka ti je ka u Njegosa..Rusija nikad nije bila toliko slaba koliko bi hteo zapad ali na zalost ni toliko jaka koliko bi htela da bude
hvala Putinu......
nezz ..
Dubai samo 34 ? Malo u odnou na ostale gradove s obzirom kakve vozne parkove imaju.
vidim napisali su New York umjesto Poljine, oprošteno
Tokom 90-tih najvise milijardera je zivjelo u Srbiji...i Crnoj Gori.
Što me nešto boli lijevo mudo za New York -škim m i Moskowskim milijarderima ....
A u Bosni najviše lopova i ratnih profitera...
Na svim stranama... Bez izuzetka.
gluposti. tamo zivi najvise sirotinje.
vidim ima onih koji ne kontaju ironicni komentar/cinjenicu a to je da - svugdje na svijetu je vise sirotinje nego milijardera, pa tako i u njujorku.
U Kikindi živi nekoliko, tako kaže pokojni Savo...
jednog dana cemo valjda napisati " u najboljem gradu na svijetu zivi najvise milijardera i jedan prvaaak " !
:))))) e nek' ti je sa srecom :$$$$$$$$
hvala od srca ! bujrum i ti !? pa da naslov bude " u najboljem gradu na svijetu zivi najvise milijardera, jedan prvaaak i jedna ljepotica zeleniJEh ociju " !
PRIKAŽI ODGOVORE (35)