Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andrei Kirilenko - AK47
Kamo sreće da se nikada nismo sreli ni upoznali...ali pošto smo se, ne mojom voljom, upoznali mogu samo reći da me nikad nije iznevjerio. Nisam ga mazio i pazio a on mi to nikada nije zamjerio. Uvijek je radio k'o sat i nikad me nije razočarao.
Meni vala ne nedostaje. Daleko mu kuća od moje.
Nije je on izmislio nego je kopirao od njemaca. StG 44 (Sturmgewehr 44)
Nije kopirao nego poboljsao 965 puta.
NAPOMENA: Godine 2007-e su četnički TV propagandisti (instalirani u Banjoj Luci) uzeli aktivnu potporu u kreiranju i plasiranju priča povezanih sa terorizmom (automobilska bomba iste godine). Njihovi saučesnici su pandur četnici, t.j. policajci koji se deklarišu po nacionalnosti kao srbi.
PROGNOZA ZA BUDUĆE PONAŠANJE ČETNIČKIH (SANU) PROPAGANDISTA: Znajući intelektualce iz sočegradske ojebine, izgleda mi sasvim logično da će montirati i hvaliti recimo rusku nuklearnu bombu.
Svaka cast, covjek je ipak na kraju nesto izmislio. Nasi su izmislili kradju, obstrukciju, pljacku, ponizavanje, djikanluk.....listi nema kraja
OPASNA PROPAGANDA: Ovaj članak na klix-u vodi porijeklo od tariguzističkih daljinskih upravljača kojima manipuliraju izuzetno opasni intelektualci koji su se školovali u sočegradskoj ojebini (beogradu).
Podigli mu spomenik a covjek umro skoro ko bijednik
Knjizevna sila, naucna sila, oni dizu spomenik za AK47
Oruzje je sastavni dio slobode nekog drustva :) nebi se knjizevnici mogli sepurit da im nema tipova sa pistoljima na njihovoj strani ;)
EVO ČIME SE TREBA HVALITI: www.slobodnaevropa.org/a/tv-liberty-vezirske-hurme/27836599.html www.klix.ba/biznis/prezentiran-prvi-berac-malina-iz-bih-zamjenjuje-do-60-osoba-pogodan-za-brdske-terene/160731022 www.ekapija.com/website/bih/page/218593/Sarafix-originalni-bh-fiksator-koji-je-spasio-hiljade-%C5%BEivota mojusk.ba/kontracepcijska-spirala-za-pse-dr-almira-karabegovica-uskoro-na-trzistu-sirom-svijeta/
Ne mogu da vjerujem da su rusi spali na ovegrane
Gospodine "zastoDazastoNe", manje je bitno pitanje tačnosti. Naime. ovaj članak na klix-u su objavili propagandisti koje nadzire SANU.
PODSJETNIK: Čak je i sam drug Kalašnjikov kazao da bi bio sretan da je izumio neku poljoprivrednu mašinu. PITANJE: Treba li sada neko u Americi da podigne spomenik Openhajmeru za doprinos izumu nuklearne bombe ?
ZAPAŽANJE: Manje ili više, sva društva smišljaju ubitačne skalamerije, ali to nisu ideje koje se treba hvaliti ili slaviti javno.
E vala nas je sve usrecio, hvala ti momcino!
jes' da nisu svabe vec imale STG 44...kalasnjikov je kopija
Bio je pošten pa je priznao da mu je "malo" pomogao gosp. Schmeisser. 😉
Ni blizu, možda samo vizuelno, mehanizam je potpuno drugačiji, mnogo napredniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za razliku od njegovih obožavatelja doživio 94.