Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si izvor mog života, s tobom boje sve ožive. Ti si snaga što me nosi, s tobom tajne moje žive😘🧚‍♀️❤️
😞
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdoana su birali oduvijek i prije svega selo i turska dijaspora a naši bošnjaci izgleda tuzniji od samih turaka zbog poraza „sultana“
ovo bošnje vraćaju osmanlijama za Husein kapetana,za prodaju švabama,za zabranu korištenja naših prezimena u Turskoj,za nepomaganje 92-95 itd.
"najviše Bosanaca" jel vam se toliko gadi napisati "Bošnjaka" i u tweetu fino piše Boşnaklar
Ne znaju ni za koga drugog osim za Nadu 😮
Turska se veseli pobjedi gey parada umjesto najmodernijim dronovina ,avionima, autima itd I njih čeka ista sudbina kao nas sa promjenom u vidu podanicke vlade
Mali neobrazovani nikako da shvate i prihvate geografiju. Uvijek, ali uvijek ce veliki gradovi glasati za gradjanske, liberalne stranke! Dok ce sele uvijek i svuda u svinetu glasati za nacionalusticke stranke! To je jedina istina i u BIH, u Turskoj, u Hrvatskoj, u Srbiji, u sloveniji, u Francuskoj... tako to ide od pamtivijeka!
Eto kazu da Erdogan diktator pa da li je?
Ovako su Libijci i Iracani slavili odlazak Gadafija i Sadama ,eno ih sad plaču...