Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INTERFON ima...ovo ko ne uzme budala je
Kako se niko nije sjetio da izda stubište ili lift
Upitna mi je i legalnost? Ko je kod naa pravio stanove od po 12m2? Kako je doslo do ovoga i koje su ovo prostorije prisvojene?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebali su u opisu staviti"sve je na dohvat ruke".
Kod mene jedna soba 28 metara kvadratnih...Na spratu sto tri sobe kao i u prizemlju i opet kažem malo A živim sama...Uz to sam vlasnik sve imovine ..Gdje sve narod živi..,,a prste se na internetu.
Jbg trziste diktira.Ja bi stavio 400km i sigurno bi iznajmio za 5 min
Da moze i govno bi unovcilo
Tako je to kad zine guzica
Grijanje na plinsku, ko bi drva cijepo ....ovakva prilika se ne propušta !! :D
Kreten pohlepni
Ako ti neko da 100 maraka za ovu šupu udaraj se nogom u guzicu, veci smjestaj u zatvoru
Dušu dalo za pola čovjeka
Nije mi jasno zasto je bitno biti u centru. Centar malen i dosadan. Obidjes tri put cervrti put vise nemas sta vidjeti.
Ovo je adaptirana ostava. Sta kome nije jasno, nekretnine se izdaju po principu ponude i potraznje. Vise ponude, a manje potraznje znaci manju cijenu. Manje ponude, a vise potraznje znaci visu cijenu. I to je to. Vlasnik odredjuje cijenu, a da li ce izdati ili ne je druga stvar. Za ovakvo nesto bi realna cijena bila 100-150 KM, ali agencija koja izdaje pokusava za 350 KM, pa upali upali. Ja sam donedavno iznajmljivao 63 m2 za 300 KM.
Izdajem garazu na Kosevskom 170 KM
Veći je kamper kod mene, može četvero spavati a ovde jedno koliko vidim. Šalu na stranu, kome odgovara platiće, ako se niko ne javi što je izvjesno, gazda će smanjiti cijenu ili će stajati prazno. Zakon ponude i potražnje.
Da je NYC, San Francisco, Tokyo ne bi bilo smijesno. Mi naravno ko i obicno pljujemo sebe
bolje za te pare iznajmiti stan na periferiji..dvosoban
njegov stan, njegova pravila... u new yorku je ovakakv 2000 km
ovo nije new york nego kasaba sarajevo. na filipinima je ovo 25maraka ako cemo poredjenjea se igrat