Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbježalo se po Europi, ko i mi ubrzo.
@Malteski_Vitez e vala sve sam vidio ali negdije i gdije nisam jos
Onaj na grafitima mi neodoljivo liči na jednog našeg BiH političara hahaha
Bugari su privremeno u Evropi i prose, vratit ce se kada bude godisnji.
samo se vi smijte, ovako se i nama pise. I kod nas ima sela hejbet gdje je većina kuća zaključana a žitelji po bijelom svijetu.
@Jinxie gorazde, praca, ustipraca, focaci sve je to u sarajevu, a sarajlije u zenici i bijeljini
Da. Kod nas gastarbajteri naprave vile po čukama i dolaze na odmor da tih 7 dana brisu prasinu i ciste šipražje oko kuce. Pa se onda vrate nazad da ciste ćenife i stepeništa po zapadnoj evropi.
Vidi na onoj slici pravoslavnih kozoyeba sta rade od jadne koze...
e sad zamisli kako je tek tvojoj mami kad je ovako pojasu
postoji 157 naseljenih mjesta bez ijednog stanovnika opet ne kontam........mozda danas sa mnom nesto nije u redu, kako more biti naseljeno ako niko tamo ne zivi !
ima nas još koji nismo sasvim svoji :)
@suština bice da me ovo sunce opalilo !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)