Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim je ispravno družiti se sa više ljudi a ne samo sa jednom osobom. Nas je u srednjoj školi razrednik raspoređivao kako ćemo sjediti, klupskog druga smo mijenjali svaki mjesec, na početku nam se nije sviđalo...ali se poslije ispostavilo ispravnim jer smo se na taj način više upoznali i družili. Kike rules :D
Ma fejsbuk-prijatelji su zakon. Mogu zajedno ponavljati razred do pemzije.
AJ KOJA BOLESTTTTTTTTTTTT
Znači isto za poligamiju treba po njima :D Da ne bi patili zbog jednog partnera, ako prekinemo s njim/s njom, treba ih imati više :D
to je da pripreme djecu jer kad odraste engleza mrzi i dragi Bog zbog politike kolonizatora naravno
A mozda da skontate \"lijek\" koji ce djecu i ljude rijesiti svih emocija, kao u Equilibrium-u, pa da svi postanemo zombiji, je-be-ni de-bi-li.
prave morone od djece
HEY TEACHERS LEAVE THOSE KIDS ALONE http://www.youtube.com/watch?v=EctIlNifVHg
Koji bolesnici. Al Ameri su ipak luđi, u Kaliforniji je djeci u vrtiću zabranjeno koristiti riječi \'mama\' i \'tata\'. Ponekad poželim da rokne Pinatuba, da odemo svi tamo gdje nam je očito i mjesto, u p. lijepu m.
Kao prvo, u Velikoj Britaniji i Irskoj nema ocjenjivanja i ponavljanja u skolama. Postoje zavrsni ispiti (nesto kao matura) na nacionalnom nivou. Kao drugo, svaka skola (na svim stepenovima) moze voditi svoju politiku sta i kako je dozvoljeno. Ovo je slucaj u samo u nekim skolama u Kingston-u (London) a autor je uopstio kao da je rijec o svim skolama u Velikoj Britaniji.
sve ide u pravcu da postanemo robotizirana, ovisna o sistemu, zatupljena bica :D
Šta više čeka Amerika? Zašto ne uvodi demokratiju u tu Veliku Britaniju? Mislim da bi ih Obama, koliko je sutra napasti i vratiti ljudima slobodu!
DAFUQ?
Prava stvar. Kad srokaš tamo neku balinčad na spavanju, dobiješ razumijevnje jerbo si ponavljao treći osnovne dok te nisu primili u marince. A sve jerbo si patio za jaranima od kojih si na kraju svake godine imao mahanje.
E moja Melcho, i Moke...samo ovaj D je u pravu. Cilj je da se stvore emotivni retardi, sebicni individualci. Da sve bude lako zaboraviti, ni za sta/koga se duboko vezati, nista povjerenje, vjerovati samo medijima. Sve je tako lijepo u celofan zamotano, pa na vrhu masnica svezana.
ma kako je ovo vazna vijest :S kakve ovo veze ima i sa cim, sve vise clanaka je tako bespotrebno i nidje veze... zar je moguce da se u svijetu stvarno ne desava bas nista vaznoooo