Naučite piti rakiju i skitati
3
U Beogradu otvorena Akademija noćnog života
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holanđanin da uči nekoga o sevdahu, i to još u Beogradu? Niđe veze...
jedino jos ovo da probam svugje sam propo:)
7/24
a znam ovog lika..kojii ublehaš..i njegovo ime je ustvari Ralph van der Zijden..a ne kako napisase u textu....eee..moji izvori vijesti..e prepisivanje..
da, a smijer Duša Beograda počinje u Knez Mihajlovoj ulici a diplomski ispit održava se na Adi Ciganliji, pod šatorom i pred komisijom Cajke Radodajke...
gle,ko to govori o repki?! hoće neko pomisliti da su srbi pobijedili slovence...
BGD metropolis, come on party!!! ne mozete da zamislite kakvi klubovi postoje ovde, za svakog sve, znaci ovde recimo strani izvodjaci poznati poceli i po manjim klubovima da nastupaju! :) a poznati dj-evi svake nedelje svuda i mnogo :D i slusajte svi molim vas TDI radio najbolji na ovim prostorima, ili top fm belgrade! :) ajmo ajmo zivo zivo :D braco bosanci ajmo svi veselo! :))))
kad je bog dijelio mozak ovaj je MUCKAO KOLU!!!! :D
Joj za Bosnje tamam akademije, i onako smo propali u moralnom pogledu, a sta rec za Srbe i Hrvate tek, za njihar je to vjerska skola.
škola za kako bit seljak u beogradu. bezze
NA.BI.JEM TE NA KU.R.AC!
Svaka cast. Bila sma u Beogradu (nisam Srpkinja, Muslimanka sam) i mogu reci da nema u komsiluku ljeposeg, zabavnijed, boljeg velegrada nego sto je trenutno beograd. Pricajte sta hocete, iz vas govori zavist i mrznja. Otvorite srca, otidjite pa cete vidjeti. BG RULES!!!
A što nam ne napišete šta se zbiva u recimo Rimu, Pragu ili Berlinu, koga boli K za BG?
Hhhahhhaha ajde ti u Basement dalje te sigurno i ne puste da udjes,a sad bi bio i sa Eminom Karisik,Danijelom Mijatovic,Delilom Softic....da ne nabrajam slicne \"POZNATE\"koji posjecuju najbollji restoran u gradu tu istu BOSNU ,i vjerujem kad vidis takve da zabalis na njih i kazes elita :P a ovdje skriveno blatis ljude,ti nisi seljacina mozda ali si PAPAK ORODOKSNI KOJEM JE KUCNI ODGOJ IZOSTAO U PUTU ;) HAHAHAHAH zaomi te sto te n pustaju da udjes valjda hhahahhhhhhaha p..ko :P
Jedan semestar se može odslušati u kafani Bosni na Ilidži, a bonus su glavonje i seljanke koji tamo obitavaju!
sine, ja nisam govorio o prosječnom fudbalskom navijaču - uzgred, NISAM bošnjo, mislim da sam po nacionalnosti bliži tebi, ali me zaboli za nacionalnost. prosječan fudbalski navijač svugdje nema zube i ima masnu kosu - i zaboli me i za njih, ne volim fudbal. ali govorim o VODEĆEM intelektualcu koga ste ti i tebi slični sami sebi nametnuli, o čovjeku koji vam, onako masan i prljav, pokupi ANDRIĆEVU NAGRADU, ulazi u akademije i diktira ukus. a kao čovjek je da prostiš p.i.z.d.a i jedina dobra stvar koju je uradio u zadnjih 25 godina je to što je nokautirao onog još većeg p.a.p.k.a nebojšu pajkovića