U Beogradu otvorena Akademija noćnog života

S
Sarajevo-x.com
17.11.2011. u 13:47
3
21
U Beogradu otvorena Akademija noćnog života
3
U Beogradu otvorena Akademija noćnog života Ralf van der Zenden (Foto: novosti.rs)
U Beogradu je otvorena Akademija noćnog života. Prvi brucoši danas kreću na predavanja, a nastava počinje u 19 sati ispred Akademije u Knez Mihajlovoj ulici i traje do ponoći.
Visoka škola noćnog života je ideja Holanđanina Ralfa van der Zendena, pišu Novosti. Fakultet ima i tri smjera - Duša Beograda, Kafanski život i Podzemni grad.
"Poenta ovih tura nije piće, niti alkohol, već jedinstven provod u Beogradu koji je sam po sebi postao brend evropskih razmjera", kazao je Zenden, koji je ujedno i dekan.

Istakao je da Beograd ima dušu i tu čar želi podijeliti sa svima.

Studentima koje zanima historija i sociologija najviše će odgovarati smjer "Kafana" koji će im pokazati tradicionalni i jedinstveni Beograd u kojima su se odigravale političke spletke ili ljubavne romanse.

"Polaznici treba da nauče kako se pije rakijica, kako odabrati pečenje i dobijaju spisak pjesama koje će tražiti od muzičara", objasnio je dekan.

Tokom časova studenti će naučiti i kako da se provode, padaju u sevdah, kako da sigurno đuskaju na stolicama, kako da prepoznaju djevojke sa silikonskim implantatima, kako da odaberu dobar splav i gdje mogu jesti kobasice u zoru.


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: