Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za rudara koji ga je iskopao on je obicni kamen.
Vjerovatno vrijedan ništa više od komada hljeba...
USA here we gooo !!!!
Zalosno je da hiljade Angolaca kopaju i traze dijamante u svojoj zemlji i kad pronadu dobiju 1% od toga a ostalo ise ka EU i USA moderno pljackanje Tako nesto imamo i u Bosni izvozimo nase sirovine za baksis i na kraju kupujemo od nasih sirovina finalni proizvod po 100x vecoj cijeni
Ko tebi brani da kopaš u dvorištu možda nađeš svašta i bit će samo tvoje.
Tamo djeca imaju najbolje automobile, avione, helikoptere, prebogati su
Hoce li se moci kriptovalutama platiti? Pitam za drugaricu
Angola a sefovi australijski..... Bosna ko su nasi sefoviiiiii znatel liiii?
LeoLulu hehe
Blood Diamond…
Sad će im uvesti demokratiju.
I ministar Diamantino!
Trebali ste objaviti kod koga je da se zaputim u Angolu slucajno
Eto demokrata da ih oslobode
Neki kupuju dijamante a neki ulje na akciji kako kome grah padne. Ipak zanimljiva vijest pohvale autoru da razbije ovu monotoniju politike, lazi i nebitnih faca.