Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosniaque Upravo tako, Ne skija se ona što uživa u tome nego što nema gdje pobjeći, jadno :S
Ma koliko se trudio,ja ovdje ne mogu uociti nista zanimljivo a pogotovo ne simpaticno. Ovdje se moze samo vidjeti zbunjena zivotinja koja je tjerana da radi nesto sto je u potpunoj suprotnosti sa njenim instinktima. Ona glupa zena bezveze muci zivotinju da bi napravila neki \'\'show\'\'. Jadno. Trebalo bi joj, ako ne malo bacit u zatvor, onda naplatit kakvu masnu kaznu za okrutnost prema zivotinjama.
Njeni vlasnici su je navodno trenirali punih 30 godina, nakon što je njihova kćerka na poklon dobila igračku- brod s daljinskim upravljačem. Twiggy je postala kući ljubimac Bestovih još 1978. godine kad ju je njena vlasnica Lou Ann Best spasila nakon udara uragana. Vjeverica ima 30 godina??? Vi ste cak premasili i Avaz.
VADITE ME ODAVDE !!!!!!!!!!!!!
Zar ne razumijete da se radi o 6-oj vjeverici do sada?! \"Prvu je spasila.... blablabla...\".
\"Njeni vlasnici su je navodno trenirali punih 30 godina...\" ja nadjoh samo da vjeverice zive 3-5 godina sa iznimkama koje zive koju godinu duze. jel zna neko koliko zive vjeverice?