Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najymiljatija stvorenja na planeti.
Mačke su umiljate zbog interesa. Da nemaju koristi od čovjeka, ona uz njega ne bi ni bile.
Slatke mica mace, pravi mali lopovi. Nema vecih maza od njih. :-) Imam i ja jednu, nikad joj dosta mazenja.
@puJ-do Kakve su nemoralne ponude jednoj dami?
@hermann hesse :-) Hvala, hvala na ispravci, odgovorih tamo na komentaru ali ga izbrisase. Imam obicaj ponekada koje slovo da "pojedem". ;-) @puJ-do Ne bih to je samo moja maza. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta Bosnjak radi u četiri popodne? - Smrdi sve u 16.
A dzukce????A ne oni su kefiri
podsjeti me na jednu dzamiju u mostaru (kresina - brace fejica), ciji je harem uvijek pun maca ... preslatke su i jako pametna stvorenja! *__*
@Cezvik ... za gnjaviti su :))) raznjezise meee .... *_*
@Cezvik K sebi šape, mogao bi ogrebotinu dobiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bošnjaci se moraju oslobiti lanaca, zvana religija...
oni je tek otkrivaju pošto su im je mrski komunisti bili zabranili.
@god Free svi. ali Bošnjaci najviše ispaštaju zbog nje. tradicija nas je ubila u pojam. apsolutna letargija, čekajući neke fiktivne sudnje danove i božje pomoći...
pa i crvi su čisti, pa ih ne držiš kući...
Vala jesu lijepe i sve to, al vala su i proklete i nezahvalne do neba! :)
Moj macak, kao uostalom sve druge macke, ima podvojenu licnost. To je jedna fina, umiljata maca ali je istovremeno hladnokrvni ubica. Ubija ne da bi se prehranio vec to radi iz cistog zadovoljstva.
lov je u mačijoj prirodi čak i kada nije za hranu, to nije zadovoljstvo kakvo imaju psihopate, jedini problem će njemu predstavljati stolarija, sve će da izgrebu za 10 dana
neka hvala. nedo bog dlaku joj progutati plus gdje ona sve hoda po polju i unosi tu prljavstinu u kucu .unese milion klica i to treba zvati cistom zivotinjom.
Znam zenu kojoj se na plucima oko progutale macine glake napravila infekcija, masna guta koja je bila velicine šake. Nakon pregleda ustanovljeno da je vec u formi tumora i na kraju zavrsila na operaciji da se odstrani, lezala mjesec dana sa pacijentima koji umiru od najtezih bolesti, cekajuci nalaz da vidi li je maligni ili benigni tumor. Po njenu srecu ispostavilo se da nije maligni, i prezivjela je ali sa traumom do kraja zivota. Nije problem sto ne znas, nisi imao priliku da se susretnes sa takvom situacijom, ali ne treba na pamet pricati ako nisi sto posto siguran u necemu.
Izvini sto sam ti zgazio zulj, samo ti sebi proteinski shake pravi od macine dlake, sretno ti bilo.
interesantno al da li je ovo po vjeri dozvoljeno?
@god Free sreća da ateiste ne pitamo šta ćemo s džamijama i crkvama
tako su ti i drugovi po vjeri istovarali cjement u džamije poslije 1945.
...čini se da vi svevišnjam mačke kao vjernici najbolje pasovali.
bez komentara
Gubi vjeru , mogo bi imat potomke ,mjjaaaauucice
Slatke mica mace, pravi mali lopovi. Nema vecih maza od njih. :-) Imam i ja jednu, nikad joj dosta mazenja.
Bravo efendija, pa nisu mačke izbjeglice iz Sirije pa da spavaju na zemlji !