Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako može Srbin praviti magareće mlijeko može i babo Turčin sudžuk od ajkule.
Sudžuka i suđukua... pa ko ove postove pise i sta radi...
Jeste j.eb.em ti sve sa vaginom u kuci
\"SuDŽuka od mesa ajkule je zaista drugačija. Pravili smo suĐuku od raznih vrsta mesa, ali ovo je prvi put da pravimo suDŽuku od mesa ajkule Mislim da ste upravo oborili sopstveni rekord u nepismenosti
NABOLja Bi VaM Bila. Sudzuka od kakvog Mrtvog C.ET.NI.KA
joj zamislite suđuka od svježih mladih pi.č.a.ka :-D što bi to bilo ukusno...
Zato je Bajra zakon za sudžuk, a i ostale mesne proizvode.
Sudžuk Lijanović pravljen u Širokom i onaj u Laktašima razlika nebo i zemlja. Tamo u Laktašima izgleda da i papke melju u sudžuk.
Bolesno. Ali i dalje je vjerovatno zdravija i ukusnija od ove nase koja se pravi od mjesavine loja, zacina i smeca.
Sudžuk od srba bi se zvao Smrdžuk
bil vi mogli svi malo sudzuke od moje karine????
alal ti cufte
cestitamo...hajd zdravo...
Dobra ideja,ajkulino meso je ukusno i nema kostiju
treba probati napraviti i sudžuk od srbina al to bi previše smrdlo
...to se moralo vraški začinit\'...meso \'nako poprilišno praznjikavog ukusa...marinada, začini pa da liči na nešto...
TOOOO BRATEEE...SUDZUKA JAKAKO