Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha po ovim komentarima se stvarno vidi sto u europskom ghettu nema pametne djece...
haj sve je to ljepo i fino da ona zna na internetu i na kompu ma da ipak to nije za djecu idi se igraj sa barbikama ili pravi od blata kolace! ali mala nemoj nikako na facebook ici jer ce ti stvarno propasti djetinstvo
nastavnik..potpisujem...
Nekontam mamu ebem je glupu. Danas 95% djece na zapadu znaju sta je internet i kako se otvaraju stranice . Gledam svoga sina s 5 godina sta sve zna ali to moze da radi jednom sedmicno. Valjda je pametnije da djete trci vozi biciklo sklapa i razvaljuje igracke. Da je mati zagrli a ne da bude objekat iskomplexiranih roditelja da im djete bude super pametno ili da budu ono sto oni nikad nisu mogli da postignu. Gledam komsiju djetetu 5,5 godina upisao ga na fudbal kupio mu najbolju opremu i svaki trening ga snima kamerom . Komplet familija ide na treninge. Kaze mi komsija da mu je mali super talenat i da ce daleko dogurati. Zao mi djeteta pita mene moze li doci kod moje djece da se igra autica. Naravno ima djece koja sazriju prije ali pusti je da bude djete u PM. Imali zakona
Beatrix ce ostati djevica do svoje 40 i nosat ce tegle na ocima ...... idi se igraj barbikama, pusti citanje, stas raditi kad odrastes ??
pa moj mali ima 2,5 god i ubi levate na vinetovom cod4 serveru.....ima da on Beatrix haka za nekih 15-ak god...:)...evbes Pentagon....:)
Stvarno Vam je IQ na zavidnom nivou, kada niste u stanju ni jedan obicni tekst citati i pratiti logicno! ( Cuj, trebalo im vremena da skontaju da je uciteljica Zoe ustvari mama a njen muz otac male Beatrix!!! hahaha...)
ocito ovdje ima rekordera sa najnizim koeficijentom inteligencije, cim mogu postavljati pitanje kao ti :S
ta uciteljica je ustvari njena mama, a taj racunovodja njen otac :D:D:D ali i mene je zbunilo na prvo citanje :D
Hehe, ja par puta radio IQ testove, na sajtovima danske i hrvatske MENSA-e i neke druge i prosjek mi je 152 :)) Za ulazak u MENSU treba imati IQ 140 i oko 2% populacije može to ostvariti. Mada, kažu da se ti rezultati ne smiju koristiti kao zvanični, al\' ja zadovoljan :) Već sam haknuo ... (pogodite)!
haj\' sve ali koji k je bitno cime se bavi muz njene uciteljice i njegovo ime??
kažu da se je chuck norris logovao na msn preko bankomata....
Kod mene mali 3 godine a vec se registrovao na forum sa-x i najaktivniji na temi Ljubav & Sex :D PS. HEBALA VAS SIFRA !!!!