Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li i časne zadumanaju ponekad 😂😇
@Dugme dumanaju one i bez trave
@Dugme Samo poslije mise.
Ova prva sa lijeve strane,njoj bi rekao da njeno oko nije casno,a niti je ona za casne seke...:)))))
@korisnikBAA Qrac joj iz ociju viri.
Nije njeno oko za samije,niti dupe za ove duge skute....:)))
u ime oca i sina i svetog dima
Nisu časne sestre. Navodite ljude na krive zaključke. Nisu redovnice, časne ili medicinske sestre. Usput, koriste ovu marihuanu na magijski način, što ne bih nikomu preporučio da se igra s time, kao ni da komentira s neprimjerenim aluzijama i prostačkim humorom u odnosu na vlastitu ili tuđu vjeru. https://www.youtube.com/watch?v=6hCPYX8TKiQ
Nijsučasne sestre. Navodite ljude na krive zaključke. NIsu redovnice, časne ili medicinske sestre. Usput, koriste ovu marihuanu na magijski način, što ne bih nikomu preporučio da se igra s time, kao ni da komentira s neprimjerenim aluzijama i prostačkim humorom u odnosu na vlastitu ili tuđu vjeru. https://www.youtube.com/watch?v=6hCPYX8TKiQ
A ja mislio da je dolar valuta u SAD-u. Kad ono ispade Euri jal Markice?? Kako ne znam
I ovaj klix se izgubio u objavama, ako hvalite nekoga ko dila jasno nam je da nemate sta vise od objavljujete!
Mogu mislit koje su ovo " pushilice"🤗😂🤣
I see the Lady! Where??? Everywhere!
@Shmokljo Lady???? valjda Madonna
Eto nek je
Ove za heftu smotaju "trica" više nego šiptar bureka za života!
ovoj lijevoj oci na vrh glave
Toliko i kod nas tri imama zarade
cuj ovisnost o alkoholu a preporuceno pijenje krvi Isusove/! vina! cirkus! neka ljudi piju vino i alkohol sta ima veze,pa necemo praviti dzamahiriju od cjelog svijeta,neka i prostitucije i droge,sve su to lijepe stvari koje islam zabranjuje jer su stvarno prelijepe!
najljevlju bi satro ko Gotovina RSK
Ovoj prvoj na ocima vidis da te nebu odbila
prave vjernice,hidzab na glavi a otkrile ruke,ni nalik na Maryiam/Mariju majku Isaaovu neka je mir sa njim i sa njom, ali posto suone casne sestre uzgoj i prodaja marihuane/droge je dobro djelo!
Amen to that