Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite mu ljudi poligon da čovjek vježba! Sramota za vlasti što nisu obezbijedili razvoj ovog "sporta"...
Da, treba sve bataliti, skolu, posao, karijeru i posvetiti se ovom jako korisnom hmmm ne znam ni sam cemu.
@ treba se nažderat k'o međed, nalokat guzicu, sjest ispred tv gledat esmeraldu i sulejmana, tražit od matere 2KM, i otići ispijat kafu po 5 sati. ebo majku, svi glupi samo vi pametni
Kad je Dodik pricao o izgradnji onog aerodroma, on je mislio za ove papirne avione. Tek sad skontah.
može li iko od vas biti u bilo cemu u prvih 100 na svijetu? dušebrižnici i levati!
Drug moj covjek se specijalizovao samo za jednu disciplinu, zali boze minute dok procitah ovaj tekst. Samo ne kontam ove iz redakcije ono ustane rano aparat na vrat upali kola nalije za 50 KM goriva vozika se pola dana, nadje ga, hajmo u park da sta uslikamo on savija papircine po klupi baca po travi avione ovaj ga slika napravi intervju i nazad opet valja se vozikati u makazice ulijetati, po rupama gaziti, dodje u Sa i objavi ovo potrosi dan i minimum 60 maraka. Sve to iz razloga da kazu da je Trebinjac i da baca avione da se raja nalozi na Dodikov aerodrom! Jeste premazani ;)
I onda se smiju kad kaze da Trebinje nema aerodrom I polijetanje I slijetanje aviona. Hvala Trebinjac ,znaci Micko Dodik spicko 10 miliona maraka u pravu stvar. P.S. preporucujem za avio-material "Glas Srpske"..aerodinamicniji je od "Avaza"
A predsjednik im prvi u gradnji papirnih aerodroma.
Kakve sve budalastine nece izmisliti.
Stana Coban!
A njegovi rođaci su bacali granate na Sarajevo..........................
Jeli zabranjeno biti nacionalist-............P.S. u mom gradu nije bilo rata..............
jako perspektivan mladic
kako se trajno odjaviti sa ovog klixa
Mogli ste napisati koliko metara baca da vidim na cemu sam...
da,bas su glupi,objavili nesto a osnovni dokaz nisu,ja kad napravim avion sa spicem na vrhu,moze preci 20 metara,a ovaj kolko onda moze!?
trebinjski četalji imaju avione, još im fali trebinjski aeodrom
Fino
hahahaha,ovo kao da nadrealisti pisu.Ne mogu vjerovati da je ovo vijest.